NHL-konkari Dmitri Khristich, 52, kertoo ESPN:n haastattelussa, että hän on tällä hetkellä Ukrainassa, eikä hän ole lähdössä mihinkään.

Komealla pelaajaurallaan yli 800 NHL-ottelua pelannut Khristich toivoo Venäjän vetäytyvän Ukrainasta välittömästi. Kiovalaisyntyinen ex-hyökkääjä on sanojensa mukaan tällä hetkellä valmis auttamaan Ukrainan kansalaisia parhaansa mukaan. Hänen vaimonsa työskentelee puolestaan ambulanssissa.

– Toistaiseksi minun on oltava täällä. Tämä on kauhea tilanne, sellainen, jota en koskaan ajatellut tapahtuvan. Minun täytyy olla täällä ollakseni kansani kanssa. En ole koskaan nähnyt Ukrainaa näin yhtenäisenä. Tämä tilanne on yhdistänyt monia erilaisia ​​ihmisiä.

– Venäläiset tulivat luoksemme sodan kanssa. He sanoivat, etteivät pommittaisi siviilejä, mutta sitä tapahtuu joka päivä. Näen sen, se on kauheaa. Haluamme vain heidän poistuvan maasta. Menkää pois, niin sitten voimme neuvotella. Mutta olkaa hyvät ja menkää pois, jotta voimme elää rauhassa, Khristich kommentoi ESPN:n mukaan.