Vancouver Canucks on yksi NHL:n siirtotakarajan mielenkiintoisimmista seuroista.

Heikon alkukauden jälkeen mukaan lännen pudotuspelikamppailuun nousseen seuran uskotaan olevan valmis luopumaan useammastakin kärkipelaajastaan oikeaan hintaan. Siirtohuhuissa ovat pyörineet ainakin J.T. Miller, Luke Schenn, Brock Boeser, Tyler Motte sekä Jaroslav Halak.

Nyt listalle nousee jälleen yksi uusi nimi. Sportsnetin NHL-toimittaja Nick Kypreosin mukaan Canucks hankkiutuisi enemmän kun mielellään eroon jättipalkkaisesta – ja -kokoisesta – puolustaja Tyler Myersista.

– He (Canucks) haluavat odottaa vielä muutaman viikon nähdäkseen, kuinka joukkue suoriutuu ja mikä on pelaajien, kuten Myersin, todellinen arvo vaihtomarkkinoilla. Tavoite ei ole ainoastaan ravisuttaa kokoonpanon rakennetta ja tehdä pientä uudelleenrakennusta, vaan myös vapauttaa tilaa palkkakaton alle, jotta uusi GM Patrik Allvin ja Jimmy Rutherford saavat todenteolla lyödä oman leimansa joukkueeseen, Kypreos näkee ja nostaa Myersin joukkueen todennäköisimmäksi lähtijäksi.

Urallaan yli 800 NHL-ottelua pelanneen 32-vuotiaan puolustajan kuuden miljoonan dollarin vuosipalkalla ryyditetty sopimus kattaa vielä kaksi seuraavaa kautta.