NHL:ssä pelaavat sukulaiset ovat arkipäivää. On veljeksiä, serkuksia, isä-poika-pareja ja myös avioliiton kautta toisilleen sukua olevia pelaajia.

Harvemmin toisilleen sukua olevat pelaajat pelaavat kuitenkaan samassa joukkueessa. Vielä harvemmin toisilleen sukua olevat pelaajat ovat erimaalaisia.

Hyvä esimerkki poikkeustapauksesta on Yannick Weber. Montreal Canadiensissä, New York Rangersissä, Vancouver Canucksissa, Nashville Predatorsissa ja Pittsburgh Penguinsissä kausilla 2008-21 pelannut sveitsiläispuolustaja on nimittäin naimisissa Carey Pricen siskon kanssa. Kaksikko pelasi yhdessä kaudet 2008-13.

Max Pacioretty sen sijaan on nainut entisen venäläisen tähtihyökkääjä Maksim Afinogenovin siskon, Katia Afinogenovan. 11 vuotta Paciorettyn kanssa naimisissa ollut ex-tennisammattilainen on synnyttänyt Vegas Golden Knights -supertähdelle neljä poikaa ja yhden tyttären.

Itävallan jääkiekkoikoni Thomas Vanek ei ole erityisen läheistä sukua liki 500 NHL-ottelun uran pelanneen Josef Vasicekin kanssa, mutta heidän sukulaisssuhteensa on erikoinen sattuma. Kaksikko löysi itsensä aikoinaan samoista häistä, kun Vanekin veli ja myöhemmin Jaroslavlin lentoturmassa menehtyneen tshekkiläisen ex-hyökkääjän sisko avioituivat.