Useat NHL-seuran kilpailevat tällä hetkellä KHL:n supertähti Andrei Kuzmenkon palveluksista.

Laitahyökkääjän paikalla viihtyvä 26-vuotias venäläinen on naulannut KHL:ssä Pietarin SKA:n paidassa tällä kaudella 45 peliin hurjat 20 maalia ja 53 tehopistettä.

Uusimpina NHL-seuroina kilpailuun tähdestä ovat liittyneet sisäpiiritoimittaja Rick Dhaliwalin mukaan Vancouver Canucks sekä Chicago Blackhawks.

Canucks aikoo Dhaliwalin mukaan käyttää neuvotteluvalttinaan nuorta venäläistä superlupaustaan, 1. kierroksen 10. vuorolla kesällä 2019 varattua Vasili Podkolzinia. Maanmiehen saamisen tutkapariksi uskotaan kääntävän Kuzmenkon pään juuri Canucksin suuntaan.

Kuzmenko teki KHL-läpimurtonsa Moskovan TsSKA:n paidassa jo kaudella 2017-18. Miehen arvioitiin jo tuolloin siirtyvän Pohjois-Amerikan kaukaloihin, mutta hyökkääjä päätti jatkaa hyökkäyspelinsä kehittämistä Pietarin SKA:ssa, jossa tämä pelaa nyt neljättä kauttaan.