New Jersey Devilsin nuori keskushyökkääjä Pavel Zacha on noussut mukaan NHL:n siirtospekulaatioihin.

Devilsissä riittää leveyttä ja nuoria lupauksia nimenomaan keskikaistalle, minkä vuoksi seura saattaa olla valmis luopumaan 24-vuotiaasta entisestä 1. kierroksen 6. varauksesta. 2,25 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava tshekkihyökkääjä on takonut tämän kauden 47 ottelussa 12 maalia ja 23 tehopistettä.

– Vancouver Canucks on kiinnostunut, tai ainakin he seuraavat mielenkiinnolla Zachan tilannetta. Hänestä on tulossa rajoitettu vapaa agentti (RFA), mutta hän on vuoden päässä UFA-statuksesta. Hän voi ottaa perustarjouksen ja kävellä vapaille markkinoille vuoden päästä, NHL-sisäpiiritoimittaja Jeff Marek avaa.

Sportsnetin Elliotte Friedman lisää kiinnostuneiden listalle vielä Washington Capitalsin, joka hakee parhaillaan vahvistusta keskikaistalleen.