Vancouver Canucksin konkarihyökkääjä Brandon Sutterin paluu tositoimiin siirtynee ensi kauden puolelle.

Canucksin päävalmentaja Bruce Boudreau on vahvistanut toimittaja Jeff Patersonille antamassaan haastattelussa, ettei 33-vuotiaan Sutterin odoteta palaavan takaisin tositoimiin lähiaikoina. Pahimmassa tapauksessa Sutterin koko kausi on ohi.

Entinen 1. kierroksen 11. varaus sairastui koronavirukseen viime maaliskuussa, eikä urallaan pudotuspelit mukaan laskettuna 820 NHL-ottelua pelannutta hyökkääjää ole sen jälkeen nähty kaukalossa. Mies yritti paluuta tositoimiin ensimmäisen kerran jo viime huhtikuussa.

Sutterin 1,125 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kuluvan kauden jälkeen. Tunnetun jääkiekkosuvun vesa on pelannut NHL:ssä kaikkiaan 14 kautta.

Jeff Paterson

@patersonjeff
#Canucks Boudreau says he’s not anticipating Brandon Sutter to return at any time this season