Connor Bedardin ensimmäiset 22 ottelun 17 pisteen tehokkuus oli joillekin jääkiekon seuraajille huolestuttavaa, mutta nyt kukaan ei enää ole huolissaan. Regina Patsin 16-vuotias kultakimpale on nakuttanut 11:een viime otteluun 28 tehopistettä, ja viimeisimmässä ottelussaan hän taiteili huikean soolomaalin.

Bedard kärkkyi irtokiekkoa täydessä vauhdissa, eikä turhaan. Kanadalaishyökkääjä sai lätkän mukaansa ja pääsi haastamaan Calgary Hitmen puolustajan 1vs1-tilanteessa.

Pakki tuli jallitetuksi Bedardin taitavalla kärkikikalla, joka sai puolustavan pelaajan horjahtamaan polvelleen. Vuoden 2023 NHL-draftin kärkinimiin kuuluva huippulupaus meni heittämällä ohi, vei kiekon rystylle vain palauttaen sen jalkojensa välistä takaisin ja nostaakseen sen maalivahdin räpylän yli verkon perukoille.

Jos alla oleva video ei näy laitteellasi, saat sen auki tästä linkistä.

Regina Pats

@WHLPats
😱 Goal of the year from Connor Bedard 😱

This isn't up for discussion.

@CHLHockey | @TheWHL | @BarDown | @HeyBarber