NHL:n runkosarjassa parhaimmillaan jopa 17 maalia niitannut Seattle Krakein Joonas Donskoi sai kuluvan kauden osalta hanat auki vasta tällä viikolla.

Kuivakausi loppui kauden 44. ottelussa, kun raahelainen iski Boston Bruins -tappiossa helpottavan repun. Pelaaja puhui NHL:n nettisivuilla kaudestaan jopa yllättävän piiskaavaan sävyyn.

– Oli mukava saada maali alta pois, mutta tuli yhden maalin tappio tiukassa ottelussa. Tämä on turhauttavaa.

Kraken ei tule yltämään tarunhohtoisessa pudotuspeleihin ilman mitään ihan ilmiömäistä kiriä. Pesäpallopitäjä Raahen työmyyrä ei kuitenkaan ole lyönyt hanskoja tiskiin.

– Donskoi on tehnyt kovasti töitä joka päivä, ja hänellä on ollut hyviä paikkoja. Totta kai tuo (maali) keventää hänen taakkaansa ja varmasti tuntuu vain hyvältä. Olisi varmaan tuntunut loistavalta, jos olisimme saaneet siitä ottelusta yhden tai kaksi sarjapistettä, päävalmentaja Dave Hakstol arveli.

Bruins-pelin jälkeen Kraken kaatoi NY Islandersin. Suomalainen antoi tämän jutun kommentit noiden pelien välissä.

– Tämä on ollut vaikein kauteni. Kun maaleja ei synny, sitä yrittää tehdä kaikkia pieniä asioita niin hyvin kuin osaa ja auttaa muilla tavoilla, yrittää olla hyvä alivoimassa ja puolustuspelissä. Olen yrittänyt tehdä kovasti töitä ja tehdä tuota kaikkea.