Toronto Maple Leafs pyrkii hankkimaan ennen siirtotakarajaa riveihinsä erityisesti puolustuspäässä hommansa hyvin hoitavan pakin. Sportsnetin Elliotte Friedmanin mukaan kanadalaisjoukkueen tutkan alla on tällä hetkellä Josh Manson.

Manson on Anaheim Ducksissa sopimuskautensa viimeistä vuottaan pelaava, 190-senttinen ja 102-kiloinen kanadalais-yhdysvaltalainen puolustaja. Kalifornialaisjoukkueen varakapteeni tienaa 4,1 miljoonan dollarin palkkaa, jonka mahduttaminen Maple Leafsin palkkakaton alle on haaste.

Toinen haaste on tilanne Ducksin toimistossa. Joukkueella ei ole tällä hetkellä lainkaan toimitusjohtajaa.

30-vuotiaan Mansonin tilastollisesti paras kausi oli 2017-18, jolloin hän nakutti ainoan yli 20 pisteen kautensa tehoin 7+30=37. Tällä kaudella hän on pelannut kirjoitushetkellä 43 ottelua tehoin 3+4=7.