Reid Boucher on tunnustanut syyllistyneensä seksuaalirikoksiin. Hän itse oli rikosten aikaan 17- ja uhri 12-vuotias.

Uhri oli Boucheria tuolloin majoittaneen isäntäperheen lapsi. Yhdysvaltojen kehitysohjelma USDP:hen osallistunut hyökkääjä painosti kahteen kertaan, ensin arkaluontoista materiaalia sisältävällä videolla ja sitten kaksikon aiemmasta seksuaalisesta kanssakäymisestä kertomisella uhkaamalla, tytön suuseksiin.

Uhri kertoi Free Pressin haastattelussa ajautuneensa pahaan kierteeseen tapahtumien seurauksena. Hän sanoi kärsineensä muun muassa päihderiippuvuudesta, syömishäiriöstä ja itsetuhoisuudesta.

Boucheria syytettiin alun perin ensimmäisen asteen rikoksesta, josta hän olisi voinut saada 25 vuoden vankilatuomion. Tunnustus koskee kuitenkin kolmannen asteen rikosta, josta voi selvitä ilman vankiltatuomiota ja merkintää rikosrekisteriin. Tuomarin mukaan tämä oli perusteltu päätös, sillä rikoksen tekijä oli itsekin alaikäinen, ja rikoksesta on kauan aikaa.

Hallitsevalla KHL-mestari Boucherilla on takanaan 133 ottelun NHL-ura. Avangard Omskin mestarijoukkueen tärkeimpiin pelaajiin kuulunut 28-vuotias jenkkilaituri siirtyi viime kesän aikana toiselle KHL-kaudelleen Lokomotiv Jaroslavliin.