Kanadan miesten olympiajoukkueen rakennusprojekti on vaikeutunut huomattavasti koronavirustilanteen vuoksi.

Joukkueen piti koostua lähinnä NHL:n kirkkaimmista tähdistä, mutta NHL:n vetäydyttyä turnauksesta, rakennetaan joukkue Euroopan sarjojen pelaajista.

Kaikkia parhaita ei ole kuitenkaan tulossa myöskään Euroopasta. Esimerkiksi keskushyökkääjä Ryan Spooner on ilmoittanut Kanadan valmennusjohdolle, ettei hän ole käytettävissä olympialaisissa. Asiasta kertoi Twitterissä Steve Lloyd.

NHL:ssä pitkään pelannut Spooner, 29, edustaa tänä päivänä KHL:ssä Avtomobilist Jekaterinburgia. Venäläisseurassa mies on summannut 44 ottelussa 31 (11+20) tehopistettä.

Steve Lloyd

@TSNSteveLloyd
Ryan Spooner will join us on the show from Yekaterinburg, Russia at 11:05 this morning. The Ottawa native has informed Hockey Canada that he won’t be going to the Olympics. Spooner also contracted COVID a few days ago, but thankfully has very mild symptoms. @TSN1200