Sveitsissä pelattava loppuvuoden välipäivien perinteinen Spengler Cup pärähtää vauhtiin Davosissa tapaninpäivänä. Yksi mukana olevan joukkueen piti olla Ambri-Piotta, mutta sveitsiläisjoukkue vetäytyi koronatilanteen takia. Sen tilalle mukaan tulee kokoomajoukkue Bern Selection.

Joukkueen kokoonpano on nähtävissä Spengler Cupin nettisivuilla, ja porukassa on mukana useita tuttuja nimiä. Joukkuetta luotsaa Biel-Biennen päävalmentaja Antti Törmänen, pohjoisamerikkalaisittain mielenkiintoisin nimi on Bobby Ryan.

Tällä kaudella Ryan ei ole pelannut sarjapelejä missään. Hänen aikansa Ottawa Senatorsin paidassa päättyi syksyllä 2020, kun Senators osti jenkin 7,25 miljoonan dollarin vuositulot taanneen sopimuksen kaksi viimeistä kautta ulos.

Syksyllä 34-vuotias Ryan solmi try out -sopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa. Hän ehti pelaamaan kuusi harjoitusottelua pistein 2+2, mutta sittemmin seura purki pahvin. Pelaajan on ollut otsikoissa myös alkoholiongelmansa takia.

Suomalaispelaajista Ryanin joukkuekavereina pelaavat Ambri-Piottan pakki Juuso Hietanen, Bielin Lauri Korpikoski ja Jere Sallinen sekä Tigersin Harri Pesonen.

Tapaninpäivänä alkavassa Spengler Cupissa pelaa lisäksi muun muassa Suomen Liigan Kuopion KalPa. Turnaus alkaa tapaninpäivänä ja huipentuu uudenvuodenaattona.