Dallas Starsin ja Chicago Blackhawksin välisessä ottelussa nähtiin sunnuntain välisenä yönä karmea tilanne, kun kotijoukkue Starsin hyökkääjä Tanner Kero joutui Blackhawksin Brett Connollyn kovan taklauksen kohteeksi.

Hyökkäykseenlähtöön keskittynyt Kero ei huomannut Connollyä, jonka raju taklaus pudotti Stars-hyökkääjän liikkumattomana jään pintaan. Kero kuljetettiin tilanteen jäljiltä sairaalaan, Connollyn peli puolestaan päättyi ulosajoon.

Keron kohtalo sai seurakaveri Joe Pavelskin muistelemaan omaa reilun pariin vuoden takaista päävammaansa. Konkarihyökkääjä liikuttui ottelun jälkeen kyyneliin vertaillessaan tilanteista toisiinsa.

– Se on karmeaa, kyyneleitä nieleskellyt Pavelski vaikersi ja jatkoi hetken kuluttua:

– Olen ollut tuossa tilanteessa. Joukkuetoverit parveilivat ympärilläni. Tanner on mahtava. Hän on pehmeäsanainen, ahkera, eikä laiskottele koskaan. Kun hänet käsketään tositoimiin, hän astuu esiin. Hän pelaa hyvin ja on loistava joukkuetoveri, Pavelski kiitteli seurakaveriaan.

Keron kerrottiin pystyneen vastailemaan lääkäreiden tälle esittämiin kysymyksiin tapauksen jälkeen. Mies kuljetettiin tästä huolimatta varotoimenpiteenä sairaalaan.

Voit katsoa Connollyn taklauksen sekä Pavelskin kommentit lehdistötilaisuudessa alta löytyvistä videoista.

Daily Faceoff

@DailyFaceoff
The amount of games that Brett Connolly should be suspended for this hit on Tanner Kero is ______ games?

(0 is an option, if that’s what you believe)

Brady Trettenero

@BradyTrett
An emotional Joe Pavelski speaking on the Tanner Kero incident. Gave him flashbacks of his scary injury in the 2019 Playoffs.