New York Rangers on aloittanut jatkosopimusneuvottelut kakkossentterinsä Ryan Stromen kanssa, kertoo New York Postin sisäpiiritoimittaja Larry Brooks.

Brooks muistuttaa, että Strome on ollut Artemi Panarinin saapumisen jälkeen NHL:n 23. tehokkain keskushyökkääjä 0,85 pisteen ottelukohtaisella keskiarvollaan. Tuollaista sentteriä ei ole helppo korvata, joten Rangersin on kaivettava kuvettaan pitääkseen tähtensä joukkueessa myös tämän sopimuksen umpeutuessa ensi kesänä.

Brooks vihjaa samalla, että 28-vuotias keskushyökkääjä olisi valmis tinkimään palkkavaatimuksistaan saadakseen jatkaa uraansa Rangersissä, jonka on viimeistään ensi kesänä sorvattava jatkopahvi myös suomalaishyökkääjä Kaapo Kakon kanssa.

Brooks kertoo kuulleensa Rangersin sisäpiiristä huhun, jonka mukaan nykyisestä sopimuksestaan 4,5 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava Strome olisi tyytymässä jatkossa 5,75 miljoonan taalan vuositienesteihin. Mammuttimainen palkka, mutta silti varsin maltillinen hyviä tehoja takovalle kärkikenttien sentterille.

Vuoden 2011 1. kierroksen 5. varaus on pelannut alkukauden aikana 17 ottelua tehoin 3+11=14.