Buffalo Sabres on kiinnostunut kahdesta siirtohuhuissa pyörivästä kallispalkkaisesta hylkiöpelaajasta, väittää The Fourth Period.

Sivuston tietojen mukaan Sabres on yksi kuudesta seurasta, jotka ovat olleet jo yhteydessä Boston Bruinsiin siirtopyynnön jättäneen Jake DeBruskin tiimoilta. Entinen ykköskierroksen varaus on ajautunut Bruinsissa pahasti sivuraiteille, mutta Sabresissa 3,675 miljoonan dollarin palkkaa vielä tästä kaudesta kuittaavalle laiturille saattaisi olla tarjolla rooli jopa ykkösketjusta.

Sabres on TFP:n tietojen mukaan lähestynyt myös Ottawa Senatorsia floppivahti Matt Murrayn tiimoilta. 6,25 miljoonaa dollaria kaudessa tienaava kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja passitettiin taannoin siirtolistan kautta farmiliigaan. Sabresin vaatimuksena tosin olisi TFP:n mukaan se, että Senators suostuisi ottamaan kontolleen puolet Murrayn jättimäisestä vuosipalkasta.

Sabres tarkkailee tällä hetkellä tarkalla silmällä ennen kaikkea NHL:n maalivahtimarkkinoita. Murrayn lisäksi ainakin New York Rangersin Aleksandar Georgijev ja Seattle Krakenin Chris Driedger ovat tiettävästi Sabresin kiinnostuksen kohteina.