NHL-sarjan koronahuolet kasvavat päivä päivältä. Ottawa Senatorsin sekä New York Islandersin otteluita on jouduttu siirtämään. Tänään Boston Bruins -valmentaja Bruce Cassidy lisättiin sarjan koronalistalle.

Bruinsin koronahuolet eivät ole yksinomaan ykkösjoukkueessa. Bruinsin AHL-joukkue on jouduttu asentamaan karanteeniin lähes kokonaan. Apuja ei ole luvassa siis farmista.

NHL on päättänyt reagoida kasvaviin tartuntalukuihin. Sarja lähetti jokaiselle joukkueelle tiedotteen, jossa kielletään julkinen juhlinta pyhien aikaan. Lisäksi kaikki julkiset tapahtumat fanien kanssa, kuten nimikirjoitussessiot on toistaiseksi kielletty.

Tilanne näyttää erityisen huonolta olympiaunelman kannalta. NHL:n sekä olympiakomitean sopimuksessa on pykälä, jonka mukaan taalaliiga saa vetäytyä helmikuun kisoista, jos koronauhka on liian suuri.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.