Arizona Coyotesin kesän 2019 neloskierroksen varaus Matias Maccelli on noussut viime viikkojen aikana AHL:n kärkipelaajien joukkoon.

Tucson Roadrunnersin riveissä pelaava 21-vuotias Ilveksen parin viime kauden tehohyökkääjä on ollut varsinkin viimeisen reilun parin viikon aikana tulikuumassa pelivireessä. Suomalaistaituri räjäytti vaisun alkukauden jälkeen pankin marraskuun puolivälissä iskemällä tuolloin Ontario Reignia vastaan tehot 3+2.

Maccellin vire jatkui myös menneellä viikolla. Nuorten Leijonien paidasta tuttu hyökkääjä on takonut kolmeen viime peliin komeat tehot 3+4. Alkukauden 14 AHL-pelissä tehot 6+11=17 iskenyt Maccelli on noussut samalla farmiliigan suomalaisten pistepörssin kärkeen. NHL-debyytti uudelleenrakennuksen keskellä olevan Coyotesin paidassa lieneekin enää vain ajan kysymys.

 

Tucson Roadrunners

@RoadrunnersAHL
Happy Sunday from Matias Maccelli☕️

#LetsGoTucson

Tucson Roadrunners

@RoadrunnersAHL
Matias Maccelli. That's it🔥

3-1 us😉

#LetsGoTucson

Muista Liigan viime kauden tähdistä Lauri Pajuniemi on nakutellut tällä kaudella pelaamissaan 18 AHL-pelissä tehot 6+5=11. Valtteri Puustisen tehosarake näyttää 18 pelin jälkeen lukemaa 5+6=11.