Huippulupaus paljastaa: kovanaama Tom Wilsonilta löytyy pehmeä puoli

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin kovanaama Tom Wilson lukeutuu NHL:n vihatuimpiin pelaajiin.

Miehen joukkuetoveri, 22-vuotias slovakkipuolustaja Martin Fehervary paljastaa kanukilta löytyvän kuitenkin myös pehmeämmän puolen. Wilson on joukkueen parissa tunnettu ennen kaikkea nuorten pelaajien tuutorina.

– Tom Wilson on todella mukava meitä kaikkia kohtaan. Hän ikään kuin pitää kaikista hyvää huolta, Fehervary paljastaa Washington Postille.

– Hän puhuu meille paljon siitä, kuinka hommat liigassa hoituvat. On mukavaa, kun hän on läsnä. Hän on sen ikäinen, että sijoittuu sen puolesta nuorempien ja vanhempien pelaajien väliin. On hienoa, kun hän on osa joukkuettamme, Fehervary kiittelee.

Wilson itse on iloinen siitä, että voi ottaa varsinkin nuoret pelaajat siipiensä suojaan.

– He ovat hyviä poikia, joiden kanssa on helppo tulla toimeen. Heihin tutustuminen helpottaa asioita. Kun olet nuori ja sinulla on paljon kysyttävää, on hienoa ojentaa auttava kätensä. Haluan vain olla hyvä joukkuekaveri ja olla täällä heitä varten, Wilson toteaa.


Washington Capitals – Vegas Golden Knights | Takooko Ovetshkin overin himaan? ⭐️⭐️½