Boston Bruinsin Brad Marchand nousi lauantain vastaisena yönä esille taas kerran erinomaisen ärsyttäjän ja ihon alle pääsijän maineen takia. Toki hyökkääjä osaa myös viimeistellä, ja tämän kauden 17 pelissä tehot ovat 8+14=22.

Vastustajan ihon alle pelaaja pääsi Bostonin ja NY Rangersin välisessä koitoksessa. Se vastustaja oli Rangersin 5-2-voitossa tehot 1+1 viimeistellyt kakkosketjun laituri Artemi Panarin.

Pelaajat huutelivat toisilleen vaihtoaitiossa jotakin, kunnes Rangers-tähti otti hanskansa kädestä ja paiskasi sen päin Bruins-kollegaa. Boston-pelaajalla oli tapaukseen uskomaton, tuskin paikkaansa pitävä selitys.

– Kysyimme toisiltamme ainoastaan, että kuinka kiitospäivän illallinen meni. Panarin ei pitänyt siitä, mitä kerroin syöneeni, Marchand virnuili Sportsnetin mukaan.

Rangersin päävalmentaja Gerard Gallant ei havainnut riitaa ennen kuin kaksikko heitettiin ottelusta pihalle käytöskymppien takia. Tapaus tapahtui 12 sekuntia ennen päätössummeria.

– En kommentoi tuota, se kaikki sisältö tulee julki jonakin päivänä. En nyt vain halua kommentoida. Ei ole minun paikka kommentoida. Katsotaan, mitä tapahtuu, Rangersin Ryan Strome jatkoi.

Lähtökohdat seuraavaan kohtaamiseen ovat herkulliset. Vahinko vain, että joukkueet kohtaavat seuraavan kerran vasta ensi keväänä, huhtikuun puolen välin jälkeen.