New Jersey Devils on julkaissut uuden kolmannen pelipaitansa kaudelle 2021-22.

Uusi pelipaita on Devilsin legendaarisen maalivahdin Martin Brodeurin suunnittelema. Pelipaidan valmistusvaiheessa on myös huomioitu Devils-ikoneiden Patrik Eliaksen ja Scott Niedermayerin mielipiteitä.

Devilsin kolmospaita on pääväriltään musta. Se sisältää yhteensä 21 valkoista raitaa hihojen, olkapäiden ja lahkeiden kohdalla. Pelipaidan etupuolella logon kohdalla lukee valkoisella Jersey.

– Tämä pelipaita on New Jersey ja se lukee heti etupuolella. Fanimme odottivat ehkä jotain erilaista, mutta he olivat kaivanneet mustaa pelipaitaa. Tämä on seurallemme tilaisuus osoittaa kunnioitusta menneelle (Brooklyn-ajoille) ja ottaa seuraava askel eteenpäin brändinä. Tämä on mielestäni tärkein asia, Devilsin markkinointipuolen varajohtaja Jillian Frechette kertoo seuran tiedotteessa.

Pelipaidan pääarkkitehtinä toimi Devilsin riveissä 1266 ottelua pelannut Hall of Fame -maalivahti Brodeur.

– Hän oli tämän pelipaidan todellinen arkkitehti. Hän toimi suunnittelijana. Me kaksi toimimme valmistuksen johdossa. Saimme tietysti palautetta ja teimme yhteistyötä muidenkin organisaation väestön kanssa – mukaan lukien seurapresidentti Jake Reynoldsin. Kaikki kuitenkin aloitettiin ja päätettiin ”Martyn” toimesta. Se tekee tästä erityistä, Frechette hehkutti.

Devils pitää uutta pelipelipaitaansa ensimmäistä kertaa jäällä joulukuun 8. päivä, kun vastaan asettuu paikallisvihollinen Philadelphia Flyers. Devils pelaa tällä kaudella 13 kertaa kolmosasu päällään.