NY Islanders -puolustaja Robin Salon uran toinen NHL-ottelu jätti kaksijakoiset fiilikset. Tornto Maple Leafs -koitos päättyi 0-3-tappioon seuran oman, juhannuksen 2017 kakkoskierroksen 46. varauksen pelattua koko joukkueesta toiseksi eniten.

Scott Mayfieldin rinnalla kakkosparissa luutinut pakki luuti peräti 22.34 minuuttia ja 24 vaihtoa. Enemmän pelasi ainoastaan Mayfield – 23.14.

Ison kuorman saanut Salo mokasi päätöserässä pahemman kerran, kun eräs oman puolustusalueen poikittaissyöttö meni pahasti vihkoon. Mitch Marner ei tuntenut armoa, vaan hän rokotti vastahyökkäyksestä armotta 0-3-ratkaisun.

Zdeno Chara ei lähtenyt lyttäämään nuorten maailmanmestaria. Hän puhui pelin jälkeen Salosta ja Grant Huttonista lehdistötilaisuudessa, joka löytyy esimerkiksi Islanders Videos -nimiseltä Twitter-tililtä.

Islanders Videos

@SNY_Islanders
Zdeno Chara on how Robin Salo and Grant Hutton have stepped up amid the Islanders' COVID-19 outbreak:

"For them to come in and fill these spots is a big positive. I think they're just showing that they can play in this league and they've done a great job for us. Credit to them."

– Se on suuri ja iso positiivinen asia, että he tulevat sisään ja täyttävät nämä paikkansa. Mielestäni Salo ja Hutton ovat osoittaneet voivansa pelata tässä sarja. He ovat tehneet hienoa työtä eteemme – kiitos siitä.

Islanders ei ole tahtonut löytää voittomoodia, ja joukkue räpiköi itäisessä konferenssissa kolmanneksi viimeisenä.