Carolina Hurricanes on asettanut sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiterin loukkaantumislistalle. 29-vuotias kärsii alavartalovammasta, joka on pitänyt hänet sivussa lokakuun lopusta asti.

Sveitsiläislaituri on pelannut tällä kaudella seitsemän ottelua iskien kolme maalia. Kolmatta kokonaista kauttaan Hurricanesin riveissä pelaava Niederreiter on kuulunut joukkueen luottohyökkääjiin viime vuosina.

Vaikka Niederreiter asetettiinkin loukkaantumislistalle, voi hän palata tosistoimiin välittömästi pelikuntoisena. Tällä hetkellä sveitsiläinen ei ole kuitenkaan edes mukana joukkueen harjoituksissa.

Hurricanes kutusi AHL:stä Niederreiterin tilalle hyökkääjä Josh Leivon. Yli 200 ottelua taalaliigassa pelannut Leivo ei ole pelannut Hurricanesin paidassa otteluakaan. Farmissa kolmeen otteluun Leivo on tilastoinut kolme syöttöpistettä.