Los Angeles Kings solmi huhtikuussa nelivuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Alex Iafallon, 27, kanssa. 4 miljoonan dollarin vuosipalkkaista sopimusta pidettiin ylihintaisena, sillä Iafallo ei ole onnistunut suuresta roolista huolimatta rikkomaan 50 tehopisteen rajapyykkiä.

Alkukauden perusteella Iafallon sopimus näyttää suorastaan ryöstöltä. Laitahyökkääjä on latonut yhdeksään otteluun tehot 4+4=8.

Myös Los Angelesin päävalmentaja Todd McLellan pitää Iafalloa pahasti aliarvostettuna. Hänen mielestään hyökkääjä saa kohtuutonta kritiikkiä.

– Jos ette ole sitä jo tajunneet, minun mielestäni tämä kaveri on huikea pelaaja. Huikea pelaaja. Kaikki haluavat vähätellä häntä. En välitä siitä paskan vertaa. Tämä jätkä on hyvä pelaaja, McLellan tulitti.

Iafalloa ei aikanaan varattu ollenkaan NHL:ään. Hän taisteli itselleen NHL-sopimuksen takomalla kovia tehoja Minnesota-Duluthin yliopistojoukkueen riveissä.