Vain yhden voiton ensimmäisestä viidestä runkosarjapelistään napannut NHL:n laajennusjoukkue Seattle Kraken sai viimein helpotusta maalinteko-ongelmiinsa tiistain vastaisen yön kierroksella.

Tampa Bay Lightningin riveissä kaksi peräkkäistä Stanley Cup -voittoa juhlinut Yanni Gourde palasi viimein tositoimiin tiistain vastaisen yön kierroksella, mikä tulikin nyt jo kolmen ottelun tappioputkessa rämpivälle Krakenille enemmän kuin hyvään saumaan.

29-vuotias kanadalainen on Krakenin ykköskeskushyökkääjä, minkä lisäksi miehen paluu tositoimiin tuo huomattavan lisäbuustin myös joukkueen ylivoimapeliin. Gourde iski viime kaudella 56 runkosarjapelissä 36 (17+19) tehopistettä, joskin hyökkääjä jäi usein peliajoissa mitattuna Lightningin suurimpien supertähtien varjoon.

Gourde pelasi kauden avauspelissään massiiviset 22.25 minuuttia ja syötti joukkueensa toisen osuman 2-4-tappiopelissä New Jersey Devilsiä vastaan.

Kraken pääsee viiden ottelun vieraskiertueella alkaneen kauden jälkeen viimein kotikaukaloonsa, kun se isännöi sunnuntain vastaisena yönä Vancouver Canucksia neljän kotipelin sarjan ensimmäisessä ottelussa.