Hallitseva Stanley Cup -voittaja Tampa Bay Lightning on asettanut supertähti Nikita Kutsherovin pitkäaikaisloukkaantuneiden LTIR-listalle.

Kutsherov jätti viikonloppuna Washington Capitalsia vastaan pelatun ottelun kesken alaraajavamman vuoksi. Mahdollinen leikkaus saattaisi päättää venäläisen tähtihyökkääjän kauden jo alkuunsa.

LTIR-listalle päätyminen tarkoittaa joka tapauksessa sitä, ettei pelaajaa voi nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan 24 päivän aikana. Toisin sanoen koko viime kauden runkosarjan sivussa ollut taituri missaa tällä kertaa vähintään 10 runkosarjaottelua.

Urallaan kertaalleen pistepörssin voittaneen sekä NHL:n arvokkaimmaksi pelaajaksi niin liigan kuin pelaajayhdistyksen toimesta valitun 28-vuotiaan Kutsherovin 9,5 miljoonan dollarin kausipalkka ei rasita Lightningin palkkakattoa pelaajan loukkaantumisen aikana.

Voit katsoa Kutsherovin loukkaantumiseen johtaneen tilanteen täältä.