Anaheim Ducks on luopumassa neljästä pitkäaikaisesta runkopelaajastaan viimeistään ensi kesänä, arvioi Sportsnetin Elliotte Friedman.

Sisäpiiritoimittaja listaa 32 Thoughts -podcastissaan pelaajat, jotka saattavat herättää muiden seurojen kiinnostuksen jo siirtotakarajalla.

– Ducks voi olla iso tekijä kauden edetessä. Ryan Getzlaf, Hampus Lindholm, Josh Manson ja Rickard Rakell ovat kaikki rajoittamattomia vapaita agentteja ensi kesänä. Jatkosopimusuutisia ei ole odotettavissa. Kaikki ovat hyviä pelaajia, jotka voivat auttaa joukkuetta, Friedman arvioi.

Nelikosta vuoden jatkosopimuksen kesällä solmineen kapteenin, seuralegenda Getzlafin sopimuksessa on täysi siirrot kieltävä pykälä. Mies paljasti kuitenkin kesällä suostuvansa siirtoon kesken kauden, jos siitä saatava korvaus auttaa Ducksia joukkueen uudelleenrakennuksessa.