Toronto Maple Leafs on karsinut leiriryhmänsä kokoa.

Toimittaja Chris Johnston kertoo Twitterissä, että suomalaispuolustaja Teemu Kivihalme on asetettu siirtolistalle, joten muilla seuroilla on nyt mahdollisuus napata pelaaja itselleen. Todennäköisintä kuitenkin on, että Kivihalme selvittää listan ja kausi alkaa AHL:ssä.

26-vuotias suomalainen on pelannut jo kaksi kautta Maple Leafsin organisaatiossa, mutta NHL:ssä vastuuta ei ole tullut yhdessäkään ottelussa. Viime kaudella Kivihalme esiintyi 20 AHL-ottelussa tehopistein 6+5=11.

Chris Johnston

@reporterchris

Chris Johnston

@reporterchris
Placed on NHL waivers today: Benjamin Gleason (DAL), Joel L'Esperance (DAL), Zac Dalpe (FLA), Noah Juulsen (FLA), Samuel Montembeault (FLA), Kevin Czuczman (MIN), Joe Hicketts (MIN), Dakota Mermis (MIN), Mason Shaw (MIN) ...
Taylor Fedun (PIT), Jayden Halbgewachs (SJ), Joel Kellman (SJ), Jaycob Megna (SJ), Nick Merkley (SJ), Teemu Kivihalme (TOR).