Todellinen alediili! NHL:n vapaiden pelaajien markkinoiden himoituin nimi valitsi joukkueensa

© Kuva: Getty Images

NHL:n vapaiden pelaajien markkinoille heinäkuussa ajautunut hyökkääjä Tyler Bozak on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen St. Louis Bluesin kanssa.

35-vuotias Bozak oli yksi NHL:n himoituimpia jäljellä olevia vapaita pelaajia. Veteraanihyökkääjän perässä on raportoitu olevan ainakin NHL:n huippuseurat Pittsburgh Penguins ja Colorado Avalanche. Myös Montreal Canadiensin spekuloitiin pitävän Bozakia yhtenä mahdollisena Jesperi Kotkaniemen korvaajana.

Bozakin tuore sopimus on äärimmäisen joukkueystävällinen, sillä pelaaja nettoaa sillä NHL:n minimitulot 750 000 dollaria. Sopimus sisältää kuitenkin tiettyjä yli 35-vuotiaalle pelaajalle suunnattuja suoritusbonuksia.

Bozak teki viime kaudella Bluesin mukana 31 ottelussa tehopisteet 5+12=17. Puolustussuuntaan tunnollinen sentteri on pelannut NHL:ssä Toronto Maple Leafsin ja St. Bluesin riveissä yhteensä 765 ottelua (167+282=449).