Coloradon farmijoukkueen apuluotsi joutui lähtemään – taustalla koronaviruskuviot

© Kuva: Juha Tamminen

GM Jarmo Kekäläisen johtaman Columbus Blue Jacketsin ja sen apuluotsi Sylvain Lefebvren tiet erkanivat äskettäin tämän rokottamattomuuden takia.

Nyt AHL:ssä on todistettu vähän vastaavanlaista tapausta. Colorado Avalanche kertoi Twitter-tilillään, että Tim Branham nousee Avsin farmiporukan, Colorado Eaglesin apuvalmentajaksi Brett Clarkin tilalle.

– Sarjan uusien protokollien mukaan minulla ei ole lupaa hoitaa tehtäviäni Eaglesin valmennuksessa tällä hetkellä. Kiitos saamastani tilaisuudesta. Odotan innolla sitä, että saan jatkaa valmentajauraani pian jossain muualla, Clark oli sanonut.

Branham on toiminut usean vuoden ajan ECHL-joukkue Utah Grizzliesin päävalmentajana ja GM:nä.

Eaglesin remmmiin kuuluvat suomalaisista maalivahti Justus Annunen ja hyökkääjä Sampo Ranta.