Montreal Canadiensin 26-vuotias kanadalaishyökkääjä Jonathan Drouin jäi viime huhtikuussa sivuun joukkueen toiminnasta henkilökohtaisten syiden vuoksi.

Nyt Canadiensin päävalmentaja Dominique Ducharme kommentoi Sportsnetille, että Drouinin odotetaan olevan mukana joukkueen harjoitusleirillä ennen kauden alkua.

– Hän voi todella hyvin. Hän on ollut Brossardissa valmistautumassa kauteen muutaman viikon ajan. Hän piti yhteyttä pelaajiin koko pudotuspelien ajan ja he tekivät niin myös, koska he välittävät. Hän on hyvä tyyppi, kaikki rakastavat häntä, ja vaikka hän ei ollut kanssamme, hän oli edelleen osa joukkuetta, koska pelaajat olivat lähellä häntä, Ducharme kertoi.

– Kyse on vain hänestä ja itsensä huolehtimisesta, valmistautumisesta fyysisesti ja henkisesti. Joka kerta kun olen puhunut hänelle, huomaan, että hänellä on hyvä olla. Hän on rento, hyvässä kunnossa, itsevarma ja innoissaan. Hän haluaa tulla takaisin ja näyttää kuka hän voi olla.

Drouin ehti pelaamaan viime kaudella 44 ottelua tehopistein 2+21=23. Alkamassa on miehen viides kausi Canadiensissa.

Montreal avaa harjoituskautensa syyskuun 25. päivä ottelulla Toronto Maple Leafsia vastaan.