NHL:n dynastoihin 2010-luvulla kuulunut Pittsburgh Penguins tiedotti taannoin nettisivuillaan, että se on pestannut pelaajaurallaan maalivahtina torjuneen Andy Chiodon maalivahtivalmentajakseen. Keväällä 2008 Suomen silloisessa SM-liigassa kultaa voittanut vahti on ollut mukana Pensin matkassa kaudesta 2018-19 lähtien keskittyen maalivahtien kanssa työskentelyyn.

Penguinsin GM Ron Hextall puhui molariluotsista komeaan sävyyn. Hänen kyselykierroksellaan kenelläkään ole ollut Chidosta pahaa sanottavaa, lisäksi samalla pamppu kehui ex-vahdin erilaisia osaamisaloja maalivahtien kanssa työskentelyssä vuolaasti.

Chiodo edusti Suomessa Jokereita, HPK:ta, kultaisena keväänä 2008 Kärppiä sekä Tapparaa ja KalPaa kausien 2006-08 ja 2013-15 aikana. Pelaajauransa hän päätti kauteen 2016-17 itävaltalaisessa EBEL-liigajoukkue HC Innsbruckissa.