NHL:ään ensi kaudeksi liittyvä Seattle Kraken julkaisi pelaajavalintansa laajennusdraftissa Suomen aikaa varhain torstaina.

Kraken valitsi itselleen pelaajan kaikista muista NHL-seuroista, paitsi toisesta laajennusseurasta, Vegas Golden Knightsista.

Krakenin nimekkäin hankinta oli Calgary Flamesin pitkäaikainen kapteeni Mark Giordano. Suomalaisista Krakenin vahvuuteen päätyi Colorado Avalanchessa upean kauden pelannut Joonas Donskoi.

Seattle Krakenin valinnat:

Maalivahdit: Chris Driedger (FLA), Vitek Vanecek (WSH), Joey Daccord (OTT)

Puolustajat: Mark Giordano (CGY), Adam Larsson (EDM), Jamie Oleksiak (DAL), Cale Fleury (MTL), Vince Dunn (STL), Carson Soucy (MIN), Kurtis MacDermid (LAK), Jeremy Lauzon (BOS), Gavin Bayreuther (CBJ), Haydn Fleury (ANA), William Borgen (BUF), Dennis Cholowski (DET)

Hyökkääjät: Yanni Gourde (TBL), Brandon Tanev (PIT), Tyler Pitlick (ARI), Nathan Bastian (NJD), Calle Järnkrok (NSH), Jordan Eberle (NYI), Colin Blackwell (NYR), Jared McCann (TOR), Carsen Twarynski (PHI), Mason Appleton (WPG), Morgan Geekie (CAR), Joonas Donskoi (COL), Kole Lind (VAN), Alexander True (SJS), John Quenneville (CHI)