NHL-kaukaloissa aiemmin San Jose Sharksin ja Colorado Avalanchen värejä kantaneen Joonas Donskoin tie vei viime yönä taalaliigan uusimman tulokkaan Seattle Krakenin riveihin. Pelaajan nimen suurelle yleisölle pääsi kertomaan koripallokentiltä tuttu takavuosien tähti Shawn Kemp.

NBA-urallaan Seattle SuperSonicsia, Cleveland Cavaliersia, Portland Trail Blazersia ja Orlando Magicia edustaneen yhdysvaltaiasen korissuuruuden suu meinasi mennä kuitenkin pahemman kerran solmuun, kun suomalaispelaajan nimen lausuminen tuotti yllättävää tuskaa. Kempin lausahduksen jälkeen nimi piti oikoa ja samalla kansa sai aihetta hupsuun nauruun.

– Kiitos Shawn Kemp tämän viihteen tekemisestä, The Hockey Newsin toimittaja David Alter virnisteli.

David Alter

@dalter
Thank you Shawn Kemp for making this entertaining.