NHL:ssä eletään mielenkiintoisia aikoja, kun Seattle Kraken varaa itselleen pelaajia laajennusdraftissa Suomen aikaa varhain 22. heinäkuuta.

Krakenin mahdollisista valinnoista on pyörinyt sosiaalisessa mediassa kaikenlaisia skenaarioita, mutta yksi mielenkiintoisimmista nimistä on ollut Montreal Canadiensin Carey Price, joka voi päätyä uuden NHL-seuran riveihin.

Pricen kohdalla on kuitenkin kysymysmerkkejä, sillä maalivahdin lonkka voi mahdollisesti vaatia leikkaushoitoa. Kanadalainen ei ole myöskään edullinen valinta, sillä hänen vuosipalkkansa on peräti 10,5 miljoonaa dollaria.

Urheiluaiheinen BarDownin Twitter-tili ei ole kuitenkaan voinut olla herkuttelematta ajatuksella, sillä se julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa Price esiintyy Krakenin pelipaidassa. Näet kuvan alta tai täältä.

BarDown

@BarDown
Do you feel like Carey Price should go to Seattle?