NHL:n laajennusjoukkue Seattle Krakenin eteen saattaa tipahtaa todellinen huippumaalivahti ensi viikolla järjestettävässä laajennusdraftissa.

NHL:n sisäpiiritoimittajiin lukeutuva Rick Dhaliwal paljastaa seuran olevan enemmän kuin kiinnostunut nappaamaan Washington Capitalsin Stanley Cupin voittoon keväällä 2018 torjuneen Braden Holtbyn palkkalistoilleen.

– Seattle on ilman muuta Holtbyn kintreillä. Heillä on noin viisi maalivahtinimeä listoillaan ja Holtby on yksi näistä. Vancouver ja Seattle ovat käyneet paljon neuvotteluja Holtbyn tiimoilta, mutta myös muut seurat ovat jo tunnustelleet mahdollisuuksia hänen hankkimisekseen. Pitäkää Holtbyn tilannetta silmällä seuraavien 10 päivän aikana, Dhaliwal vihjaa.

Holtby solmi viime offseasonilla Canucksin kanssa kaksivuotisen sopimuksen. 4,3 miljoonan taalan vuosipalkan sisältävä kontrahti umpeutuu ensi kauden jälkeen. 31-vuotiaan kanadalaisen avauskausi Vancouverissa oli jättimäinen pettymys. Vezina-voittaja torjui 21 ottelussa heikoin tilastoin 3,67 ja 88,9%.