Kuten asiaan vuodesta toiseen kuuluu, voi kiekkomaailman arvostetuin pokaali, Stanley Cup kokea mestaruusjuhlissa kovia.

Arvostetun pohjoisamerikkalaismedia The Athleticin toimittaja Joe Smith twiittasi kuvan, jonka mukaan tämäkään kesä ei ole tehnyt poikkeusta. Tampa Bay Lightningin toisen kerran voittama pytty on ottanut osumaa mitä ilmeisemmin pahemman kerran.

Joe Smith

@JoeSmithNHL
The ⁦@StanleyCup⁩ did sustain some damage during today’s festivities. It’ll be sent to Montreal for repairs and be back to resume Cup celebration with ⁦@TBLightning⁩ next weekend

Massiivisen 29 tuhannen Twitter-seuraajan toimittajan mukaan kannu menee lähelle finaalisarjassa tappiota kärsinyttä Montreal Canadiensia. Pokaali nimittäin lähetetään Montrealiin korjattavaksi, ja sitten kannu palaa jälleen juhliin – juhliin, joista näe kuvia täältä – viikonlopuksi.

Bolts voitti seurahistoriansa kolmannen mestaruuden, kun joukkue kukisti finaalisarjassa Montrealin voitoin 4-1. Lightningin aiemmat mestaruudet olivat vuosilta 2020 ja 2004.