NHL:n laajennusvaraustilaisuus järjestetään heinäkuun 21. päivä ja silloin Seattle Kraken saa ottaa jokaisesta joukkueesta (paitsi Vegas Golden Knightsista) yhden suojaamatta jääneen pelaajan.

The Athletic -sivuston sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan Florida Panthers on aloittanut kauppaneuvottelut, jottei joukkue menettäisi huippukauden pelannutta ja sopimuksensa tähän kauteen päättävää maalivahtia Chris Driedgeria Krakenille tai muille NHL-seuroille ilmaiseksi.

Se täytyy kuitenkin huomioida, että Krakenilla on oikeus neuvotella Driedgerin kanssa 72 tuntia ennen muita NHL-seuroja.

– Kuulin, että NHL-seurat ovat alkaneet soittelemaan Panthersille liittyen UFA-vahti Chris Driedgeriin. Ehkä heidän tavoitteena on saada hänen neuvotteluoikeutensa etuajassa. Tässä täytyy myös muistaa Seattle Krakenin tilanne. Haluaako myös Kraken Driedgerin? LeBrun valaisi tilannetta Twitterissä.

Driedgerillä on takana loistava tulokaskausi NHL:ssä. 27-vuotias kanadalainen pelasi runkosarjassa 23 ottelua komealla torjuntaprosentilla 92,7.