Nick Bjugstad teki vuoden 2014 päätteeksi kuuden vuoden jatkosopimuksen Florida Panthersin kanssa. Sopimus toi hänelle keskimäärin 4.1 miljoonan dollarin vuosiansiot, ja sopimus päättyi kauteen 2020-21.

Kyseinen sopimus oli päättymässä tähän kauteen, mutta nykyään Minnesota Wildissa vaikuttava hyökkääjä raapusti nimensä yhden vuoden mittaiseen sopimukseen. Ensi kaudella hänen täytyy pärjätä vähemmällä, sillä sopimuskauden viimeisenä vuotena 5.25 miljoonan dollarin palkasta nauttinut Bjugstad tienaa ensi kaudesta vain 900 tuhatta dollaria.

Vaikka isokokoinen sentteri on kahden suunnan hyökkääjä, on pistetahti laskenut viime vuosina huomattavasti. 49 pisteen kausi 2017-18 on vaihtunut 33, 12 ja 31 pisteeseen 82:ssa runkosarjan ottelussa oikeuttavaan pistetahtiin.

Tärkein jatkosopimus Wildilla on vielä tekemättä, sillä vuoden tulokas Kirill Kaprizovilla ei ole vielä sopimusta ensi kaudesta. Wild-GM Bill Guerinin kerrotaan käyvän keskusteluja venäläistähden jatkosta tämän agentin kanssa tällä viikolla.