Sisäpiirilähde: Edmonton asetti tiukat raamit Ryan Nugent-Hopkinsin jatkosopimukselle – tarttuuko tähtihyökkääjä jättitarjoukseen?

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin omistajaporras on asettanut GM Ken Hollandille tarkat rahalliset raamit tähtihyökkääjä Ryan Nugent-Hopkinsin jatkosopimusta ajatellen, väittää Edmonton Journal.

Lehden sisäpiiritoimittaja Kurt Leavinsin mukaan NHL:n vuoden 2011 ykkösvarauksen jatkosopimukselle on varattu 30 miljoonaa dollaria – eikä yhtään enempää.

– Olen kuullut luotettavasta lähteestä, että Hollandilla on käsissään ruskea kirjekuori, jossa on 30 miljoonaa dollaria RNH:ia varten. Tällä rahalla seura voisi solmia lyhyemmän sopimuksen korkeammalla vuosipalkalla. Toisaalta Nugent-Hopkins saattaisi suostua myös pidempään jatkosopimukseen, jonka keskimääräinen vuosipalkka olisi pienempi, Leavins kirjoittaa.

28-vuotiaan kanadalaistaiturin sopimus saattaisi Leavinsin mukaan asettua muotoon 5×6 miljoonaa dollaria, 6×5 miljoonaa dollaria tai jopa 4×7,5 miljoonaa dollaria. Oilersin seurajohdon uskotaan suhtautuvan nihkeästi yli kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaan, jonka pelaaja kuittasi tähän kesään päättyneestä, 7-vuotisesta diilistään.

Pitkälti laitahyökkääjän paikalla tällä kaudella peluutettu kanadalaishyökkääjä nakutti runkosarjan 52 pelissä tehot 16+19=35.