NHL:ssä jo kaudella 2012-13 debytoinut ruotsalaishyökkääjä Carl Söderberg palaa takaisin kasvattajaseuraansa Malmö Redhawksin riveihin. Sopimus on kaksivuotinen.

Söderberg on pelannut NHL-urallaan Boston Bruinsissa, Colorado Avalanchessa, Arizona Coyotesissa ja Chicago Blackhawksissa yhteensä 642 matsia ja tehnyt niissä 311 tehopinnaa. Parhaimmillaan hän on rikkonut yhden kauden aikana 50 pisteen rajan Avalanchen paidassa.

35-vuotias hyökkääjä on St. Louis Bluesin 2. kierroksen varaus kesältä 2004, mutta Bluesissa Söderberg ei ole urallaan pelannut. Palkintokaapista löytyy maailmanmestaruus keväältä 2017.

– On erittäin hauskaa palata kotiin ja olla osa matkaa, jonka Malmö aikoo tehdä. Luulen, että meillä on mahdollisuus voittaa Redhawksin kanssa, mikä olisi hienoa. Päätös muuttaa kotiin on ollut olemassa jo kauan, ja minusta se tuntuu oikealta nyt. Tietysti on vaikeaa luopua NHL:stä, mutta minusta tuntuu, että kehossani on jäljellä vielä joitakin pelivuosia ja ne vuodet haluan antaa Redhawksille, Söderberg kommentoi seuran verkkosivuilla.

Malmö Redhawks

@Malmo_Redhawks
Carl Söderberg kommer hem
🗣 "Tror att vi har chansen att vinna med Redhawks, vilket vore fantastiskt"

➡️ malmoredhawks.com/article/3l96ak…
🎟 malmoredhawks.com/sasongskort

#HjärtaKvalitetStolthet #VälkommenCarl