Kanadalaispuolustaja Eric Gelinas on palaamassa jälleen NHL:ään kolmen Euroopassa vietetyn kauden jälkeen. Hänen edellinen joukkueensa Rögle BK tiedottaa asiasta verkkosivuillaan. Joukkue ei ole toistaiseksi tiedossa.

Gelinas pelasi NHL:ssä kausilla 2013-17 New Jersey Devilsin ja Colorado Avalanchen riveissä. Otteluita tilille kertyi lähes 200 ja pisteitä 55. Kausi 2017-18 sujui kokonaan AHL:ssä, minkä jälkeen 30-vuotias pakki lähtikin Eurooppaan, ensin Slovan Bratislavaan ja sieltä Rögleen.

Gelinas on alun perin New Jersey Devilsin 2. kierroksen varaus kesältä 2009.

– Eric on ollut iso osa menestystämme täällä viimeisten 2,5 kauden aikana, ja on osoittanut, että hän on yksi SHL:n parhaista puolustajista. Hänen johtajuuttaan, persoonallisuuttaan ja kovaa laukaustaan on vaikea korvata, mutta toivomme hänelle onnea, kun hän saa nyt uuden mahdollisuuden NHL:ssä, Röglen toimitusjohtaja Chris Abbott kehuu seuran tiedotteessa.

Rögle BK

@roglebk
Éric Gélinas skriver NHL-kontrakt! Stort lycka till och tack för din tid i Rögle 🟢⚪️#roglebk

Detaljer▶️ roglebk.se/article/y6dmak…