Ensimmäisenä neljän parhaan joukkoon edennyt Montreal Canadiens joutuu aloittamaan uuden ottelusarjansa ilman kahta luottopuolustajaansa.

Päävalmentaja Dominique Ducharme paljasti ”Habsin” loukkaantumistilannetta. Rumasti Mark Scheiffelen toimesta telottu Jake Evans on pystynyt aloittamaan harjoittelun jään ulkopuolella. Kanadalaisvalmentajan mukaan Evansin pelaaminen ottelusarjassa on mahdollista.

Toinen paha takaisku Canadiensille on kolmannessa ottelussa Winnipegia vastaan loukkaantuneen Jeff Petryn tilanne. Habsin ykköspuolustaja ei Ducharmen mukaan tule olemaan pelikuntoinen sarjan avaukseen.

Joukkueen onneksi 33-vuotiaan tulisi toipua kuitenkin alkupuolella. Petry oli Canadiensin paras puolustaja pisteellisesti runkosarjassa tehoilla 12+30. Pudotuspeleissä tilille on kertynyt kolme syöttöä.

Jos twitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Arpon Basu

@ArponBasu
Injury updates from Dominique Ducharme:

The expectation is that if Jeff Petry can't play in Game 1 of the next round, he should be back "early in the series."

Jake Evans worked out in the gym yesterday, so that's another sign of progress. Playing next round is a possibility.