Carolina Hurricanesin päävalmentaja Rod Brind’Amour ylisti nollapelin pelannutta Andrei Vasilevskia, kun Tampa Bay Lightning eteni jatkoon Hurricanesin kustannuksella Stanley Cupin pudotuspelien toisella kierroksella.

Brind’Amour ja Vasilevski pysähtyivät keskustelemaan kättelyjonossa ottelusarjan päätyttyä. Näet videon alla olevasta twiitistä, tai tästä.

 

Brady Trettenero

@BradyTrett
Rod Brind'Amour with some praise for Andrei Vasilevskiy in the handshake line

Brind’Amour kertoi The Athleticin jutussa, mitä sanoi Vasilevskille ottelun jälkeen.

– Olen nähnyt monta hyvää maalivahtia, mutta hän on vähintään yhtä hyvä kuin kuka tahansa koskaan näkemistäni maalivahdeista. Esimerkiksi kuinka Dominik Hasek vaikutti joukkueen pelaamiseen. Vasilevski sai pelaamisen näyttämään helpolta, Hasek sai sen näyttämään vaikeilta.

–Meillä oli monta loistavaa paikkaa tänään. Ne eivät näyttäneet miltään, koska hän oli oikeassa paikassa. Sen sanoin hänelle.