Buffalo Sabresin päävalmentajahaku on vahvasti käynnissä. Arvostetun toimittajan Elliotte Friedmanin mukaan buffalolaisjoukkue harkitsee muun muassa Rick Tocchetia, Bruce Boudreauta sekä yliopistokiekossa vaikuttavia Nate Leamaniä, Guy Gadowskya ja Greg Carvelia.

Tähän eivät Sabresin kandidaatit rajoitu, sillä tuoreimpien tietojen mukaan Rikard Grönborgia on haastateltu joukkueen päävalmentajaksi. Häntä haastateltiin myös edellisessä rekrytointiprosessissa, mutta silloin hänelle kerrottiin heidän etsivän NHL-kokenutta valmentajaa.

Aftonbladetille Grönborg itse kertoo, että hänellä ei ole mitään paljastettavaa NHL:n suhteen. Aiemmin hän on kertonut olevansa yhteydessä useampaan NHL-joukkueeseen.

Darren Dreger

@DarrenDreger
About to jump on with my pals @TheInstigators. We’ll chat about the Sabres coaching search. Rikard Gronborg, head coach of the Zurich Lions has been interviewed for the Buffalo job. Good coach.

Aiemmin Zürich Lions on kertonut antaneensa New Jersey Devilsille luvan haastatella 52-vuotiasta ruotsalaisvalmentajaa. Grönborgin NHL-unelman tiellä on vahvasti nimenomaan sveitsiläisjoukkue, sillä se ei aio vapauttaa käskyttäjäänsä sopimuksesta heidän kanssaan.