Pitäisikö Toronton kaupata supertähtensä? ”Jos puhelu tulee Jarmo Kekäläiseltä…”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin supertähti Mitch Marner on ollut viime päivät kuuma siirtonimi kanadalaisessa kiekkomediassa.

18 peräkkäistä pudotuspeliottelua maaleitta pelanneen taiturin 10,9 miljoonan dollarin vuosipalkka on massiivinen, joskin pistepörssinelosen kauppaaminen tietäisi paluupostissa melkoista saalista. Toronto Sunin toimittaja Michael Traikos nostaa pöydälle muutaman maukkaan vaihtoehdon.

– Voisitko vaihtaa Marnerin uuteen ykköspuolustajaan, kuten Columbus Blue Jacketsin Seth Jonesiin? Tai uuteen ykkösmaalivahtiin, kuten Anaheim Ducksin John Gibson? Tai pitäisikö Toronton vain hankkiutua eroon Marnerin jättimäisestä palkasta ja kiinnittää kaksi Zach Hymanin tyyppistä laituria? Traikos kyselee.

– Mikäli Toronto haluaa välttää uuden pudotuspelipettymyksen, heidän pitäisi vastata puhelimeen, varsinkin jos soittaja on Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen, Traikos lataa lopuksi.

Kumpi voittaisi mielestäsi Marner vaihdossa Jonesiin -treidin? Kerro mielipiteesi NHL-olohuoneessa.