Winnipeg Jetsin Mark Scheifelen viime kierroksen likainen taklaus on ollut torstaina hyvin puhuttava aihe.

Kyseisessä tilanteessa Jets-hyökkääjä taklasi hirmuisella vauhdilla Montreal Canadiens -hyökkääjä Jake Evansia päähän melko samalla hetkellä, kun tämä oli iskenyt kiekon tyhjään maaliin. Evans lensi niitin seurauksena jäähän ja menetti tajuntansa.

Taklauksen jälkeen useat ovat tuominneet tempun hyvin likaiseksi, mutta myös puolustajia on löytynyt. Yksi tällainen on Jetsin päävalmentaja Paul Maurice.

– Sinun on tehtävä kaikkesi estääksesi maalinteon. Se oli painava taklaus, varmasti painava taklaus, mutta se oli puhdas. Sanotaan, että mielipiteet vaihtelevat sen mukaan, mitä seuraa kannatat, Maurice kommentoi lehdistölle.

LUE MYÖS: Naurettava puolustus? Näin Winnipegin supertähti Mark Scheifele selitteli saamaansa pelikieltoa

Mikäli haluat katsoa tilanteen videolta. Näet sen alta.