Ryan Reaves tunnetaan kovista otteistaan, mutta ei niinkään varsinaisesta sikailusta, vaikka siitäkin historiaa löytyy. Tällä kertaa Vegas Golden Knightsin rouhija sekosi joukkueensa oltua kolmannessa erässä jo viiden maalin takaa-ajoasemassa Colorado Avalancheä vastaan.

Tilanne alkoi Avalanche-maalin edessä, kun Philipp Grubauerin torjunnan jälkeen vihellettiin pelikatko. Reaves tuli maalin eteen ja rupesi tuntemattomasta syystä antamaan puolustaja Ryan Gravesille kurinpalautusta.

Golden Knights -hyökkääjä otti Gravesistä niskalenkin, taivutti tämän maahan. Ennen pitkää Reaves myös istui polvellaan tämän pään päällä näyttäen varaavan ison osan painostaan kyseiselle jalalle. Parhaiten näet tämän teon videon kohdassa 2:24.

Reaves sai tilanteesta 2+2+5 minuuttia jäähyä ja ottelurangaistuksen, joka Pohjois-Amerikassa on pöytäkirjassa 10 minuutin arvoinen jäähy. Gravesin tilasta ei ole muuta tietoa kuin se, että hän on loukkaantunut tapahtumien seurauksena.