Washington Capitalsin ruotsalaismaalivahti Henrik Lundqvist on julkaissut sosiaalisen median tilillään odoteun päivityksen terveydentilastaan.

1,5 miljoonan dollarin sopimuksella Capitalsiin täksi kaudeksi siirtynyt 39-vuotias konkari elätteli aiemmin toiveita paluusta tositoimiin vielä meneillään olevan kauden aikana. Nyt suunnitelmiin on kuitenkin tullut takapakkia.

– Palattuani takaisin harjoittelun pariin (tammikuisen sydänoperaation jälkeen) asetin tavoitteekseni liittyä Capitalsin mukaan loppukauden ajaksi. Harjoitteluni on sujunut todella hyvin ja tunnen oloni hyväksi – mutta sydämeni ei ole aivan valmis (paluuseen), Lundqvist kertoi Twitterissä.

– Sydän tarvitsee muutaman kuukauden lisälepoa palautuakseen. Vaikka se ei ole sitä mitä toivoin, tiedän sen olevan osa prosessia palautuakseni sataprosenttisesti, Lundqvist lisää.

15 kautta New York Rangersiä edustaneen ruotsalaislegendan sopimus Capitalsin kanssa on kestoltaan vuoden mittainen. Kauden alla ilmennyt sydänvika pilasi kuitenkin konkarivahdin peliaikeet tämän kauden osalta.