Buffalo Sabres on tehnyt kolmen vuoden mittaisen tulokassopimuksen vuonna 2017 seitsemännellä kierroksella varaamansa Linus Weissbachin kanssa. Weissbach teki tällä kaudella ottelumäärään suhteutettuna kaksinkertaisen määrän pisteitä edelliskauteen verrattuna.

22-vuotias ruotsalaishyökkääjä on 175 senttiä pitkä peliä tekevä laituri. Wisconsinin yliopistossa hän muodosti oivan tutkaparin NCAA:n pistepörssin voittaneen Cole Caufieldin kanssa.

Aivan outoon porukkaan Weissbach ei Sabres-organisaatiossa tule, sillä hän on Rasmus Dahlinin entinen joukkuekaveri ja hänen yliopistovalmentajansa Tony Granato on Sabresin väliaikaisen päävalmentaja Don Granaton veli. Dahlinin kanssa yhdessä pelatut ottelut tosin jäivät vain muutamaan peliin.

Ammattilaisuransa Pohjois-Amerikassa Frölunda HC:n kasvatti aloittanee AHL-joukkue Rochester Americansista.