Montreal Canadiensissa A-kirjainta apukapteenin merkiksi kantava Brendan Gallagher oli tiistaiyönä oikein kunnon epäonnen soturi. Pelaajan peukalo rusikoitui epäonnekkaasti rikki joukkuekaveri Alexander Romanovin kudista. NHL:n nettisivuilla kirjoitetaan, että hyökkääjä on poissa tositoimista nyt toistaiseksi.

– Tämä on rajua. Hän on melkoinen soturi maalin edessä. Tällaisia juttuja nyt vain voi tapahtua, Montrealin hyökkääjä Tomas Tatar pyöritteli.

Habs sentään sai matkaan myös iloa, kun se löi yön pelissä Edmonton Oilersin jatkoajalla luvuin 3-2.

Kaukalon ensimmäisessä erässä jättänyt Gallagher on summannut kuluvalla sesongilla 35 ottelussa 14+9=23.

Montrealia koko uransa, eli kaudesta 2012-13 lähtien edustanut seuran apukapteeni ei suinkaan loukkaantunut ensimmäistä kertaa joukkuekaverin iskusta. Kaudella 2016-17 hän missasi liki 20 matsia vasemman käden leikkauksen takia, joka oli puolestaan seurausta Shea Weberin kudista.